Fikk meg nettopp en ny favorittsang :P

Tell me if you like it <3 

My heart's a stereo, it beats for you so listen close, hear my thoughts in every note, oh oh, make me your radio and turn me up when you feel low,

this melody was meant for you, to sing along to my stereo, gym class heroes baby!

if i was just another dusty record on the shelf, would you blow me off and play me like everybody else?

husker ikke mere .. xD
Annette reiser til RHODOS i natt :((((( NOOOOOO!! Eller, YEY for henne, men noooo for meg :( Kommer ikke til å  ha en eneste liten glede i de neste 2 ukene hun er vekke fra mishhh!!

Annette, fort deg til Rhodos, og fort deg tilbake! Du kan lese om denne "saken" på BLOGGEN HENNES.

Som sagt, I will miss you, my darling <3

Virker som en total jerk i dette innlegget, men ble faktisk veldig, svært trist når Annette ringte meg i kveld for å si hadet.

Dette var det hun sa: Jeg ville bare si hadet. Jeg reiser i natt.

Gjett om jeg fikk sjokk! Jeg hadde ikke engang tenkt på at hun skulle reise, eller, jeg visste det, men jeg tenkte: Hey, det er hele 4 dager til ! No rush! Relaaaxxx.. Men så, kom det..

Tenk på meg når du er med dine nye ferievenner <3

Got a best friend ?
Er ikke veldig erfaren innen blogging og lurer på om jeg skal lage video til spørsmålsrundesvarene ? 

Det var egentlig bare det jeg lurte på :D

Video eller Innlegg ?

 
Hei, så et koselig innlegg om katter på bloggen : FashionVintage.blogg.no og vil gjerne skrive litt om min  katt her på bloggen, han heter Lukas og er 3 år gammel, han hadde bursdag 2.Juni :)

Han er svart og hvit, ser sånn ut:

Han er skikkelig kosete, og en helt fantastisk katt :) Han ble litt mer sky/sjenert/sur etter vi fikk den lille moroklumpen vår, Teddy, som jeg har skrevet litt om allerede her på bloggen, slik så Teddy ut da vi fikk ham:

Men nå som Teddy og Lukas er blitt venner :

Går alt stortsett bra her i huset .. :P

Vel, jeg ville blitt glad om du fortalte litt om ditt dyr i kommentarfeltet, si ifra om du skriver et dyreinnlegg på bloggen din, så stikker jeg sannsynligvis innom og legger en liten, fin kommentar igjen etter meg :)
Nå har jeg og Teddy vært på tur til et sted i skogen som heter Stemmen som ligger i Bergen ;)

Teddy var helt hyper, det var nesten ikke til å tro .. Men med en gang jeg kom hjem begynte jeg å ta bilder av de nye blomstene som pappa har plantet i hagen :D

Venter fortsatt på flere spørsmål til spørsmålsrunden, skal prøve å lage video hvis jeg får mange nok :) 

Nå skal jeg ha en spørsmålsrunde her på bloggen, men lager ikke video, trolig, om det ikke kommer kjeeeeeempemange spørsmål :)

Har du et spørsmål ? :)

Jeg svarer så fort jeg får mange nok :)

- Mai-Linn<3
Nå har jeg og Tedder'n vært på tur på 1 075 skritt! 

1 075 skritt!

*stolt* vet at det er mange som har MYE mer skritt enn det på skrittelleren sin, men jeg hadde sting/hold imens jeg gikk! Men jeg hadde over 2000 skritt sist gang jeg hadde på meg skritteller :)

Hva er din skritteller-rec?

- Mai-Linn<3

 
Når jeg sier labbetussen min, mener jeg Teddy <3

Prøvde å sette opp ordentlig stuuudio og greier vettu, men det ville ikke Teddy, så tar bare bilder ved en hvit vegg.

("studioet" var hvite papir)

Verdens søteste lille tuss <3 Elsker deg så mye Teddy, og vil ALLTID gjøre det, og har gjort det helt siden jeg fikk vite at det var deg vi skulle ha <3 (for ca. 7 måneder siden, 7-8 mnd)

Har du en søt liten hund hjemme ? 

Terrier?

- Mai-Linn<3
Blogene jeg leser er :

annetteGH.blogg.no

TCMN

tver

narrow

annais

VOE

kan ikke komme på særlig mange flere, leser ikke disse fast da, unntatt annetteGH, fordi jeg får ikke så mye tid :)

Meg at the moment : ^^

Bilde(r) tatt med Cyberlink YouCam <3

- Mai-Linn :)
Hei, aner ikke hva jeg skal gjøre for å bli mer aktiv, så jeg finner bare på masse tilfeldige ting for at bloggen skal komme lengre opp på lista i Bergen :)

Kjenner du deg igjen ? :)

- Mai-Linn<3
Jepp, jeg begynner på nytt innen "bloggbransjen", vet jeg ikke har vært verdens beste blogger i det siste, men lover å prøve å skjerpe meg.

Er veldig vanskelig på grunn av den dårlige tålmodigheten min at jeg er så dårlig blogger, fordi jeg klarer rett og slett ikke å vente på lesere, men jeg vet heller ikke helt hvordan jeg får lesere, skal jeg liksom jobbe kjempemasse med lange og betydningsfulle innlegg som ingen gidder å lese eller kommentere? 

Uansett, som dere ser, har jeg slettet alle innleggene mine slik at jeg kan begynne på nytt igjen med denne bloggen, takk til alle dere som har holdt ut med meg i denne perioden og IKKE takk til de som ikke har holdt ut med meg, ser at dere har like dårlig tålmodighet som det jeg har.

Vel, jeg kommer til å poste blandt annet naturbilder, kjæledyrbilder, selvbilder, noveller og hverdagsnytt, ikke så mye outfit, for husker aldri hvor jeg har kjøpt klærne mine, men blir vel masse spørsmålsrunder og må-gjøre-videoer, skal vente til det kommer lesere først da.

Kan ikke tenke meg å gjøre Må-Gjøre-videoen med noen andre enn Annette, så skal vente til hun kommer hjem fra Rhodos(når hun har reist dit), for jeg gidder ikke å spørre henne nå, for det tar jo litt tid for dere å komme på forslag, eller?

Spørsmålsrunden lager jeg kanskje video på .. Ooo.. Men BARE hvis jeg får mange spørsmål som det tar f.eks 10 minutter å svare på, ikke vet jeg. 

Håper at dere som fulgte meg på maill.blogg.no og mailinnn.blogg.no vil følge meg her også, det håper jeg virkelig, for 1 kommentar i uka er nok for meg til at jeg fortsetter beinhardt å blogge, for er ikke vant med hundrevis av kommentarer som faktisk mange bloggere får, som TCMN.blogg.no, voeblogg.no, annais.blogg.no, mammatilmichelle.blogg.no og sånt.

Men håper jeg i alle fall får litt over 10 kommentarer på dette innlegget, det håper jeg :) Hvis ikke får vi se om neste innlegg interesserer dere mer da.


Meg at the moment. Er natt og greier, så jeg ser skikkelig trøtt ut!

- Mai-Linn<3

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Juli 2012 · Juni 2012


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits